Меню каталогу
Контакти
Ми в соціальних мережах

​Дитяче автокрісло має бути у кожній родині, де є автомобіль.

Так, наприклад, для поїздки з немовлятами придумані спеціальні люльки, які встановлюються в автомобілі, на задньому сидінні. Вони служать для забезпечення безпеки дитини.

Для дітей, які вже вільно сидять, існують спеціальні крісла, вони випускаються різною ціновою категорією та будь-яким смаком. Крісла для дитини треба купувати відповідно до його ваги.

Крім того, існує недорога альтернатива дитячому крісло для досить дорослих дітей – це адаптер звичайного автомобільного ременя безпеки під розміри дитини.

Вибираючи крісло, необхідно звернути увагу на наявність знака якості ECE R44/03, яке є свідченням його якості та повної відповідності прийнятим у Європі стандартам безпеки. Таке крісло протестоване за спеціальною методикою та придатне до використання

Крісло має бути зручним для дитини, воно має бути трохи вільним. Якщо обране крісло незручне для посадки дитини, він стане вередувати і відволікати вашу увагу. Крісла для дітей до трьох років мають спеціальні Y-образні ремені, що гарантують їхню безпеку, їх обов'язково треба пристібати.

Довга дорога хилить дітей до сну, тож бажано, щоб спинка крісла регулювалася.

Крім цього необхідно звернути особливу увагу спосіб встановлення автокрісла в машину, деякі моделі мають для цього спеціальні пристрої, які насправді ускладнюють процес встановлення – це можна сказати про недорогі моделі. Крісло повинне встановлюватися легко і створювати лише зручність для користування.

22 грудня 2022
© 2013 - 2024 Автовикуп - Продати автомобіль, після ДТП, згорілий, кредитний, б/у. Терміновий Викуп Машин Поскаржитися на зміст
Створення сайту візитки самостійно
Сайт створений на платформі UA MarketUA Market